Interiér bytů a domů se skládá z mnoha velkých věcí a malých drobností. Součástí toho všeho by měl být i elektroinstalační materiál .

Při vybírání koberců, podlahové krytiny, obývací stěny, sedací soupravy nebo malby se snažíme vše sladit, aby celkový dojem byl co nejlepší a lahodil našemu oku. Neměli bychom ale zapomínat ani na zásuvky a vypínače. Naštěstí výrobci pamatovali na to, že běžný bílý materiál už není zrovna in a tak na trh dodávají stále novější a modernější variace co se týká jak tvarů, tak i barev.
plán elektriky.jpg

Jedinečným a originálním řešením jsou vypínače, u kterých můžete měnit barvu podle toho, jakým odstínem zrovna vymalujete zdi. Není nic jednoduššího než vyměnit rámečky zásuvek a vypínačů. Tuto možnost určitě ocení ten, kdo velmi často mění barvu stěn v místnosti.

Vyznavači retro stylu si také přijdou na své se stylem připomínajícím porcelánové vypínače, se kterými už se dnes málokdy setkáte. Hodí se především tam, kde jsou místnosti vybaveny přírodním nábytkem.

Moderní a nadčasové jsou materiály jako sklo nebo kámen. Na příznivce tohoto nadčasového stylu mysleli i návrháři a proto světlo světa spatřily vypínače a zásuvky připomínající přírodní materiály.

Jestliže vám vadí přítomnost zásuvek a vypínačů různě rozesetých po zdech, pak jsou určeny přímo vám kousky, které jsou součástí zdí samotných a díky tomu splynou se zdí jako takovou. Pokrýt se dají kouskem tapety.
díra ve zdi.jpg

Zvláštní styl místnosti umí dát zásuvky se zabudovaným LED osvětlením, které je nainstalováno přímo v tlačítku.

Obzvláště děti ocení možnost nalepit si a vyzdobit vypínače veselými samolepkami, které jsou nabízeny v nespočtu barvách a variacích.

Ať už se rozhodnete pro jakýkoliv styl, v žádném případě to nesnižuje kvalitu a úroveň elektroinstalace. Proč by měla být jen výkonná, kdy může být i dekorativní.